Annonsera

Format och priser:

 
Uppslag                                               4-F        44 950:-
Pärmsida                  175 x 238mm      4-F       34.400:-
1/1 sida                    175 x 238 mm     4-F        29 900:-
1/2 sida                                               4-F        19 800:-
1/4 sida                                               4-F        12.750:-

Frekvensrabatter
2-3 införanden                                   10%
4-6 införanden                                   15%

Önskar du/ni hjälp med annonsproduktionen? Skicka oss ett manus med e-post eller vanlig post. Bifoga er logotype, eventuella bilder samt gärna en skiss på hur ni önskar att den färdiga annonsen ska se ut. Vi kommer att kontakta er så snart vi fått ert material för att diskutera det med er, såsom önskemål om formgivning, liggande/stående format etc. 

Banner
Passa på att presentera er för våra cirka 11000 unika besökare i månaden genom att synas på www.fastighetochbostadsratt.se med en banner. Vi har idag cirka 800 unika besökare dagligen på vår omtyckta och väletablerade sajt. Att synas här är ett bra komplement till att synas i våra tryckta tidningar för optimal exponering mot rätt målgrupper. Vi kommununicerar främst med: fastighetsägare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggherrar/beställare, arkitekter/konsulter.
Toppbannern har ett format på 990 x 90 pxl. Sidobannerns format är 250 x 83 pxl. Vi vill ha er banner i jpg-, flash-, html eller i gif-format. Komplettera flashmaterialet med en enkel gif-banner.
Detta för att garantera att bannern även visas för de som har webbläsare som inte kan hantera flashfiler.
Pris:
Toppbanner, 4-färg 990 x 90 pxl 9.900:-/månad
Sidobanner, 4-färg 250 x 83 pxl 5.900:-/månad


Annonsbokning/Materialadress
Nya Rekord - Media & Produktion AB

Box 22249
104 22 Stockholm
Tel: 08-21 26 00
Fax: 08-20 38 85
www.fastighetochbostadsratt.com

Therése Söderström, 08-122 07 404
therese@rekordmedia.se

Produktionskoordinator:
Lazze Öst, 08-122 07 406
lazze@rekordmedia.se

Lyssna på podcasten om balkonger och inglasningar

den 5 april 2017

Det 16:e avsnittet av podcasten FASTIGHET I FOKUS handlar om balkonger och inglasningar. Balkongen har blivit ett extrarum på senare år, men vad är viktigast - form eller funktion? Och hur energieffektiv är egentligen en inglasad balkong?

Hissnande höjder hindrar inte montörer

den 30 mars 2017

Under sin tid som hisstekniker på KONE har Jonas Johansson hunnit med att installera ett åttiotal hissar. Men trots det har han inte vant sig vid höga höjder ännu.

Konsten att göra ett hisslöst hus tillgängligt

den 29 mars 2017

Att kunna bo i ett flervåningshus utan problem är inte självklart för alla. Många äldre, funktionshindrade och barnfamiljer lever idag i hus utan hiss – så kallade hisslösa hus. Även om fastigheten är gammal går det ofta att hitta lösningar som möjliggör att fler kan bo kvar hemma.

En hissresa i trygga händer

den 28 mars 2017

Hissar och rulltrappor ska bara fungera. Så är det. Men ibland inträffar oväntade händelser som är svåra att förutse. Då hjälper Linda Sundin och hennes kollegor på KONEs kundcenter till att lösa problemen.

Midroc tar nya steg i sin träbyggsatsning med Vallen och Ekologen

den 7 mars 2017

Det började med kvarteret Limnologen, massivträhus i åtta våningar, som kom att bli Sveriges kanske mest kända flerbostadshus i bärande, klimatoptimerade träkonstruktioner. Nu går Midroc Property Development vidare och utvecklar sitt kunnande kring teknik och byggprocess med det pågående naturnära området Vallen och det kommande projektet Ekologen vid sjön Trummen i Växjö.

Ny tidning ute!

den 21 februari 2017

Nu är det senaste numret av Fastighet & Bostadsrätt tryckt och på väg ut till läsarna! Klicka vidare för att komma till webbtidningen.

Linköping genomför innovativa satsningar på trygga utemiljöer

den 14 februari 2017

Utemiljön i hela Linköping ska bli tillgänglig för alla generationer. Särskilda satsningar görs förstås i bostadsområden som är utsatta ur ett socioekonomiskt perspektiv. Men även i nya stadsdelar som Vallastaden är ambitionen att involvera attraktiva utemiljöer för att alla grupper ska kunna ta del av ett aktivt fritidsutbud och därmed må bättre.

Kreativa möten i ett modernt Hjällbo

den 14 februari 2017

Hjällbo tillhör de klassiska miljonprogramsområdena i Göteborgsregionen, och som började som en vision om det perfekta svenska medelklass-samhället, men redan efter några år försvann en fjärdedel av befolkningen. Idag jobbas det intensivt med inte minst den så viktiga yttre miljön i området för att skapa ett mer modernt Hjällbo, berättar Lennart Wahlstedt hos Poseidon.

Gigantisk hissleverans till Urban Escape Stockholm

den 14 februari 2017

ThyssenKrupp Elevator Sverige AB levererar 30 linhissar, 6 plattformshissar och 6 rulltrappor till prestigeprojektet Urban Escape Stockholm. I Urban Escape ryms Gallerian, innovationshuset Epicenter, kontor, restauranger, barer, hotell, torg och tak.

Myller av byggaktiviteter i Växjö

den 14 februari 2017

Aktiviteten är påtaglig och pulsen hög i den innovativa byggverksamheten i Växjö, där det också är påtagligt att det eftersträvas en hög nivå vad gäller hållbarhet och mångfald.